Tekstgrootte
Kan lettergrootte niet verkleinen
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Zuid-West Zuid Holland, Zeeland

Scholing Cervixscreening

Bevolkingsonderzoek Zuid-West biedt, speciaal voor doktersassistenten, verschillende scholingen aan over het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker en het maken van een uitstrijkje. Onderstaand vindt u het scholingsaanbod. U maakt een keuze afhankelijk van uw voorkennis, wensen, behoeften en werkzaamheden in uw praktijk.

Wilt u meer informatie over het scholingsaanbod cervixscreening? Neem contact op met de Praktijkondersteuner, Lisette Keijzers via telefoon 088 248 2012 of e-mail l.keijzers@bevolkingsonderzoekzuid-west.nl

Basisscholing Cervixscreening
Wat? Deze scholing bestaat uit een e-learning, twee bijeenkomsten en een praktijkopdracht.

Wie? Deze scholing is voor doktersassistenten die het uitstrijken in hun takenpakket gaan krijgen of onlangs hebben gekregen en alles willen weten over de vernieuwing van het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker.

Vervolgscholing Cervixscreening
Wat? Deze scholing bestaat uit een e-learning en één bijeenkomst.

Wie? Deze scholing is voor doktersassistenten die ervaren zijn in het maken van uitstrijkjes, hun kennis willen ophalen en alles willen weten over de vernieuwing van het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker.

E-learning Cervixscreening
Wat? Deze scholing bestaat uit een e-learning.

Wie? Deze online scholing is voor doktersassistenten die hun kennis over het maken van een uitstrijkje willen ophalen en informatie willen over het vernieuwde bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker.

E-learning Vernieuwing
Wat? Deze scholing bestaat uit een e-learning.

Wie? Deze online scholing is voor doktersassistenten die alleen informatie willen over de belangrijkste veranderingen in het vernieuwde bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker.