Tekstgrootte
Kan lettergrootte niet verkleinen
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Zuid-West Zuid Holland, Zeeland

Vertel over uw ervaringen met het borstonderzoek

Algemeen geplaatst op dinsdag 6 maart 2018

Op 5 april kunnen vrouwen die in het afgelopen jaar in Zeeland hebben meegedaan aan het bevolkingsonderzoek borstkanker, hun ervaringen hiermee delen. Zij worden schriftelijk uitgenodigd om mee te doen met een ‘spiegelgesprek’, op donderdagavond 5 april bij Emergis in Kloetinge.

In het spiegelgesprek vertellen ongeveer 12 cliënten hoe zij onze zorg hebben ervaren. Het gesprek gaat niet alleen over het borstonderzoek zelf. Het gaat ook over hoe onze cliënten zijn ontvangen, wat zij van de informatie vonden, of van het contact met de laboranten. Door hierover te vertellen, wordt ons een ‘spiegel’ voorgehouden. Zo komen wij te weten wat we kunnen verbeteren.

Cliënten hoeven het gesprek niet voor te bereiden. Het gaat om de eigen ervaringen.

Het spiegelgesprek wordt geleid door een onafhankelijke gespreksleider. Medewerkers van onze organisatie (zoals laboranten of medewerkers van de informatielijn) zijn erbij aanwezig. Zij doen niet mee aan het gesprek. Zij luisteren alleen maar.

Meedoen?
Wilt u meedoen aan het spiegelgesprek en heeft u (nog) geen uitnodiging hiervoor ontvangen? Neem dan contact op met de beleidsmedewerker: 088 - 248 21 13, j.vreugdenhil@bevolkingsonderzoekzuid-west.nl.