Tekstgrootte
Kan lettergrootte niet verkleinen
Zet lettergrootte op groot
Sitemap
Bevolkingsonderzoek Zuid-West Zuid Holland, Zeeland

E-learning Vernieuwing stopt

Bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker geplaatst op woensdag 12 juli 2017

Begin 2017 is het bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker vernieuwd. Ter voorbereiding daarop werd er een e-learning ontwikkeld voor doktersassistenten die alleen informatie willen over de belangrijkste veranderingen in het vernieuwde bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker.

Inmiddels is het 'vernieuwde' screeningsprogramma volledig uitgerold. De E-learning Vernieuwing zal daardoor niet meer worden aangeboden vanaf 7 augustus 2017. Uiteraard komt het 'vernieuwde' bevolkingsonderzoek baarmoederhalskanker wel aan bod in de andere Scholingen Cervixscreening die Bevolkingsonderzoek Zuid-West aanbiedt voor doktersassistenten. Bekijk het actuele Scholingsaanbod Cervixscreening.